Friss topikok

Rögzített készülékek

2011.08.12. 15:35 | K_joe | Szólj hozzá!

  • Alexander típusú, rögzített fém fogszabályozó készülék

A Magyarországon elterjedt Roth ill. Hasund típusú rendszertől az Alexander technika gyorsabb, egyszerűbbés fogmegtartószemléletű.

  • GAC Mystique

Kiváló esztétikájúés nagyhatékonyságúmegoldás azoknak, akik nem akarnak hagyományos fém fogszabályozót viselni, viszont nem engedhetik meg maguknak a drágább esztétikus fogszabályozó kezeléseket. Az egyesével felragasztott tiszta kerámia bracketek esztétikájátfokozza, hogy az ívet magába foglaló slot sem készül már fémből! Ezek a bracketek nem színeződnek el, gyerekek és felnőttek egyaránt hordhatják.

hagyományos fém összehasonlítás GAC Mystique

 

  • Inspire Ice

A ma létező lehető legszebb fogszabályozó készülék, amely mesterséges zafírkristálybólkészült. A bracketek teljesen átlátszóak, egyedülállóan kristálytiszták. Mivel átlátszóak,teljesen felveszik az alattuk levő fog színét és így szinte láthatatlanlesz a fogszabályozó készülék. Ez a legjelentősebb esztétikai különbség a kerámia bracketekkel szemben, amelyek egy adott, opálos fogszínben készülnek, amely esetenként eltérhet az Ön fogszínétől. Ezek a bracketek nem színeződnek az idő múlásával, úgyhogy a kezelés ideje alatt végig kíválóan fog kinézni!

A reklámokban látható, kivehető, áttetsző fogszabályozók némelyike csábító alternatívának tűnhet. Azonban ezek a kivehető fogszabályozó sínek folyamatos odafigyelést igényelnek az Ön részéről, ráadásul nem is mozgatják a fogakat olyan hatékonyan, mint a hagyományos rögzített fogszabályozók. Az Inspire Ice az egyetlen olyan fogszabályozó készülék, amely kompromisszummenteseredményt kínál,  a kitűnőesztétikum és a kíváló hatékonyságtekintetében.

Az Inspire Ice maximális kényelmetnyújtó, szabadalmaztatott, sima felületű kidolgozással készülő fogszabályozó készülék. Ez még egy okarra, hogy egy felmérés szerint, miért választotta a megkérdezettek 96%-a az Insipre Ice-t a többi esztétikus fogszabályozóval szemben.

Ez a készülék gyerekeknél és felnőtteknélegyaránthasználható.
Soha nem késő, hogy olyan mosolya legyen, amilyet mindig is szeretett volna!

Az Inspire Ice a legjobbminőségű, legszebb esztétikájú, hagyományos fogszabályozó készülék jelenleg.

  • Damon rendszer (passzív önligírozó technika) ÚJ!

"Egy elbűvölőmosoly... a Damon-rendszer segítségségével az Öné is ilyen lehet!"

Miben különbözik a Damon-rendszer a hagyományos fogszabályozási kezeléstől?

KLINIKAILAG IGAZOLT ELŐNYÖK:

- Rövidebb kezelési idő

- Kevesebb a visszarendelések száma

- Nagyszerű eredmények

- Passzív önligírozó bracketek, melyek kíméletesebbek az Ön fogaihoz

- Lágy erőkkel dolgozó high-tech ívek, amelyek a fogakat gyorsabban mozgatják, így azok előbb, vagy kevesebb igazítást ígényelve kerülnek egy sorba.

- Új, klinikailag kipróbált kezelési módszer, amellyel fogai kíméletesebben szabályozhatóak, és ezáltal az Ön külseje is előnyére változik.

Jobb eredményrövidebb idő alatt!

A Damon rendszerrel a legtöbb esetben rövidebb a kezelési idő a hagyomományos fogszabályozó kezelésekhez viszonyítva. A rövidebb kezelési idő azt jelenti, hogy Önnek kevesebbszer kell a kezelőorvosát felkeresnie, és rövidebb idő alatt érheti el a kívánt kezelési végeredményt.

Szép mosoly, szép arc!

Senki sem szereti, ha kihúzzák a fogát. Számos esetben a Damon-rendszerrel a fogszabályozó kezelés a fog eltávolítása nélkül megoldható. Az eredmény ragyogó, természetes mosoly, szép arc.

Az Ön számára kellemes kezelés!

Elmúltak már azok az idők, amikor a fogszabályozót "utána kell húzni" . A Damon rendszer bracketei egyedi csúszási mechanizmussal dolgoznak, amely során kisebb az Ön fogát érő nyomás, melynek következtében azok könnyebben kerülnek a helyes pozíciójukba.

Mindenki számára ajánlott!

A szabályos fogsor és egy szép mosoly minden életkorban növeli az önbizalmat, és pozitívan befolyásolja a száj higiéniás állapotán keresztül az Ön általános egészségét.

Forradalmi technológia!

A Damon-rendszer egyedi felépítésének köszönhetően a súrlódás kisebb mértékű, minek következtében az Ön fogai gyorsabban és kényelmesebben a helyükre kerülnek.

  • In-Ovation C (aktív önligírozó technika) ÚJ!

Ez a legszebb önligírozó fogszabályozó készülék napjainkban. A bracket tiszta kerámiából készül, és mivel a rajta található kis, fém zár ródium bevonatú, ezért az esztétikája egyedülálló. Az aktív önzáró technikának és a bioforce íveknek köszönhetően minden fogra, a kezelés minden fázisában, az optimális erő hat. Ennek következtében a fogszabályozó kezelés hatékonyabbés hatásosabb, azaz a végeredmény jobb és gyorsabban elérhető. Ez a készülék minden életkorban használható, a páciensek számára kényelmes viselet, kevesebb visszajárást igényel, különösen hatékony és egyben egyedülálló esztétikájú.

Egyéb lingual technikák

- Ormco STb Social 6 (www.ormco.com/index/ormco-products-stb-social6)

- GAC In-Ovation L MTM (www.gacintl.com/categories/in-ovation-l-mtm.cfm?pcid=0,14)

Retenció

Amint lekerül a fix fogszabályozód megkezdődik a fogszabályozás retenciós fázisa. A retenciós időszak általában 1.5-2 évig tart. Ezt a periódust legalább annyira komolyan kell venni, mint a rögzített fogszabályozós időszakot, hisz annak a végeredménye csak így lesz tartós. Ne vesszen kárba az eddig ráfordított idő és energia!

 

A retenciós készülékek kivehető fogszabályozók, több típusuk van. Pontosan illeszkednek a szépen rendbe rakott fogsorodra, nem hagyják elmozdulni a fogaid. Mindig tiszta fogra kell felhelyezni, ill.  ezeket a retenciós készülékeket is tisztítani kell fogkrémmel, fogkefével majd langyos vízzel leöblíteni.

 

Ezeket a készülékeket érdemes az első évben a nap 24 órájából minél többet hordani, majd egy év után, ha a helyzet engedni, akkor át lehet térni csak az éjszakai hordásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogszabalyozo.blog.hu/api/trackback/id/tr483148808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása