Friss topikok

Felnőttkori fogszabályozós

2011.08.12. 15:34 | K_joe | Szólj hozzá!

Fogszabályozók már nemcsak gyereknek léteznek. A fogmozgatások bármely életkorban kivitelezhetők, ha egészséges az íny, a fogágy, a fogakat körülvevő csontállomány. A fogszabályozó készülékek széles tárháza áll már rendelkezése felnőtt korban is, az új mosolyán már ma elkezdhetünk dolgozni!

 

A fogszabályozó kezelések idősebb korban is javíthatják megjelenését, önbizalmát. Viszont nemcsak az esztétikát kell figyelembe venni, a torlódott fogak és a rossz harapási forma hajlamosít az ínybetegségek kialakulására, csontpusztulásra, fogszuvasodásra, a fogak rendellenes kopására, fejfájásra, állkapocs izületi problémákra is!

 

De vannak jó hírek! Az új fogszabályozó technikáknak köszönhetően nagyban le tehet csökkenteni a diszkomfort mértékét, csökken a visszajárások száma és csökken a kezelési idő is. Többfajta esztétikájú készülék közül is lehet választani, vannak hagyományos fém fogszabályozók, esztétikus fogszabályozók, és láthatatlan kezelések is.

 

Az első vizsgálatokat követően, meg tudjuk állapítani milyen egyéni kezelésre van szüksége, mennyi ideig fog az tartani és mennyibe fog kerülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogszabalyozo.blog.hu/api/trackback/id/tr323148803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása